Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Op toeristisch gebied nemen Gulpen en de rondom gelegen dorpjes een bijzondere plaats in. Allereerst vanwege de uitzonderlijke ligging in het mooie tweestromenland van de riviertjes Geul en Gulp, met aan weerskanten magnifieke decors van groenbeboste en goudkleurige velden. Maar eveneens vanwege de zeer vele markante historische monumenten.

Gulpen vervult een belangrijke streekfunctie en is het bruisend centrum van het Heuvelland. Je vindt er bijzondere winkeltjes en gezellige cafés, elke donderdagochtend is er een sfeervolle weekmarkt. Mogelijkheden om te sporten en te recreëren zijn er te over o.a. subtropisch zwembad, een klimhal en natuurlijk ook een paar tennisbanen.

Wandelaars hebben een welhaast onbeperkte keuze uit schitterende routes, die langs bospaden of leuke veldweggetjes voeren. Wie een keer in Gulpen is geweest, komt er stellig weer.

Camping Osebos | Website realisatie: Twototango voor 2018 © Rekker bv Panningen