Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Zuid Limburg

Eindeloos groen met akkers en bossen, een uniek wandel-, fiets- en mountainbikegebied, vakwerkhuizen, schilderachtige dorpen, boeiende steden, beken, watermolens, mergelgrotten, rivierdalen, hellingbossen, holle wegen, een bourgondische sfeer, een rijke flora en fauna, kastelen... Kortom, voor de actieve rustzoeker een ware schatkamer van natuur, cultuur en historie.
Laat u ook verrassen door de folkloristische feesten, die nauw verweven zijn in het cultuurpatroon van de lokale bevolking. Harmonie- en schuttersfeesten, processie’s en niet te vergeten bierfeesten ze geven kleur en fleur aan het leven. Het hartelijke onthaal van de bewoners completeren het geheel.

Boeiende steden

Op korte afstand van Gulpen liggen veel interessante en boeiende steden. Het historische Maastricht, de oudste stad van Nederland, met z’n talrijke terrasjes en het moderne Heerlen met de vele winkelboulevards, de voormalige keizerstad Aken, het dynamische Luik, Tongeren met zijn grote antiekmarkt en niet te vergeten de bekende toeristenplaats Valkenburg aan de Geul met z’n vele attracties, talrijke bezienswaardigheden, het bekende kuuroord Thermae 2000 en z’n gezellige sfeer. De imposante natuurgebieden van de Ardennen en de Eiffel liggen ook vlakbij. Dagelijks bereikbaar per comfortabele touringcars en eigen vervoer. Wat denkt u van een prachtige boottocht over de Maas?

Levensgenieters opgelet!

Bent u op zoek naar rust en ontspanning, in een verfrissende omgeving? Kom genieten van de grenzeloze mogelijkheden die dit gastvrije stukje Limburg u te bieden heeft. De prachtige natuur met haar rivierdalen, hellingbossen, holle wegen en glooiende weilanden bieden wel zeker een garantie voor een heerlijk verblijf in eigen land...
U hoeft geen ontdekkingsreiziger te zijn om te voet, op de fiets of met de auto op zoek te gaan naar de kastelen, kerken, boerderijen, molens, wegkruizen en natuurlijk de fraaie vakwerkhuizen. Het boeiende samenspel van natuur, cultuur en Limburgse gastvrijheid bieden u alle rust en ruimte.

Rijke historie

De geschiedenis van de gemeenten Wittem, Gulpen en Simpelveld is te rijk en omvangrijk om hier geheel weer te geven. Achter elk van de honderden monumenten gaat een stuk historie schuil. De medewerkers van de VVV’s, en zeker ook de inwoners van de verschillende dorpen, zullen u hierover graag meer vertellen.

Boeiende folklore

Laat u verrassen door de folkloristische feesten, die nauw verweven zijn in het cultuurpatroon van de lokale bevolking. Harmonie- en schuttersfeesten, processie’s en niet te vergeten bierfeesten ze geven kleur en fleur aan het leven. Het hartelijke onthaal van de bewoners completeren het geheel.

Camping Osebos | Website realisatie: Twototango voor 2018 © Rekker bv Panningen