plattegrond osebos
plattegrond osebos

← swipe de plattegrond →

Plattegrond

Entree
Receptie
Parkeren
Jaar- en Seizoensplaats
Basisplaats (6 ampère)
Basisplaats hondenvrij (6 ampère)
Comfort Plaats (10 ampère)
Comfort Plaats hondenvrij (10 ampère)
Kindersanitair
Afvalcontainers
Wasserette
Recreatieruimte
Zwembad en Peuterbad
Speeltuin
Speelveld
Watertappunt
Toilet Douche Afwasruimte
Leegpunt chemisch toilet
Terrassentrapje
Camper Service Station
Afhaalservice
Infomatie Plattegrond
Restaurant en Terras
Winkel

Terrassencamping

De terrasvormige ligging tegen een zuidhelling biedt niet alleen beschutting, maar ook een prachtig en wijds panoramisch uitzicht. De veldjes op het benedenterrein zijn in het bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen of gasten die minder goed te been zijn. 

Basisplaatsen

De basisplaatsen zijn onder andere gelegen op de autovrije velden op het zogenaamde benedenterrein (de nummers 9 tot en met 34). Deze velden zijn uitermate geschikt voor de kampeerder die van gezelligheid houdt. Op één veld is plaats voor acht gezinnen; kleine kinderen kunnen goed in de gaten worden gehouden. De velden zijn afgebakend met mooie speelse hegjes en tegenover de veldjes is een ruime parkeerstrook voor auto's. 

Er kan vrijuit gespeeld, gebarbequed en gekletst worden. Zelfs een spelletje badminton, jeu de boules of een rustig balletje schieten is mogelijk. En de buren? Die kunnen rustig en ongestoord genieten…Op de veldjes staan hier en daar kleine fruitboompjes die in de heetste dagen voor een beetje schaduw zorgen. De basisplaatsen op het eerste plateaus kijken uit op deze mooie velden en kunnen gewoon een praatje maken met de onderburen. Deze plaatsen zijn heel ruim, lekker zonnig en rustig gelegen. De basisplaatsen op het zogenaamde boventerrein zijn niet geschikt voor tenten. Dit stuk terrein is glooiend (lees: niet waterpas), maar daarentegen is het uitzicht vanaf dit stukje camping magnifiek. Deze plekken zijn dan ook erg in trek bij die kampeerders die speciaal voor ‘de Dutch Mountains’ komen.

 • Plaatsnummers:

  6-34, 81-83, 86-89, 91, 92, 141-167

 • Oppervlak:
  90 tot 110 m2
 • Electriciteit:

  6 Ampère

 • Internet:

  Gratis WiFi

 • Water:

  Op loopafstand

Comfortplaatsen

De comfortplaatsen - of beter gezegd de luxe plaatsen - zijn voorzien van 10 ampère stroom en hebben een eigen watertappunt en afvoer. Deze plaatsen zijn gemiddeld 110-130m2 groot. Sommigen nog zelfs iets groter (de nummers 95 tot en met 100 en 234, 235, 236) De meeste van deze luxe plekken liggen tegen de zuidhelling en hebben naast het prachtig en wijds uitzicht, de gehele dag zon. De auto staat naast het kampeermiddel. Tevens heeft elke plaats een eigen aansluiting voor digitale tv. Uiteraard beschikt u ook op de comfortplaats ook over gratis WiFi.

De plaatsen 169 tot en met 206 zijn gelegen langs de bosrand en hebben daardoor iets meer beschutting. De plaatsen op het tweede en derde plateau en op het terrasgedeelte van de camping zijn het snelst volgeboekt, mede door het mooie vrije uitzicht over de 'Dutch Mountains' Voor diegenen die iets minder goed te been zijn hebben wij ook enkele mooie luxe plaatsen op het vlakke terrein beneden.

 • Plaatsnummers:

  39-67, 95-140, 191-210

 • Oppervlak:
  110 tot 130 m2
 • Electriciteit:

  10 Ampère

 • Internet:

  Gratis WiFi

 • Water:

  Eigen water- en afvoerpunt

 • TV:

  Aansluiting voor digitale tv

Campers

Campers zijn van harte welkom! Niet al onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers. Het aanbod van plaatsen is daardoor beperkt. Als u met een camper bij ons wil kamperen kunt u helaas niet reserveren. U kunt een aantal dagen van tevoren telefonisch contact met ons opnemen over de beschikbaarheid. 


© 2021 - Terrassen Camping Osebos - Gulpen Limburg

Website realisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.