Terrassencamping

De terrasvormige ligging tegen een zuidhelling biedt niet alleen beschutting, maar ook een prachtig en wijds uitzicht. De veldjes op het benedenterrein zijn in het bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Basisplaatsen

De basisplaatsen zijn onder andere gelegen op de autovrije velden op het zogenaamde benedenterrein (de nummers 9 tot en met 34). Deze velden zijn uitermate geschikt voor de kampeerder die van gezelligheid houdt. Op één veld is er plek voor acht gezinnen; kleine kinderen kunnen goed in de gaten worden gehouden. De velden zijn afgebakend met mooie speelse hegjes en tegenover de velden is er een  ruime parkeerstrook.

Er kan vrijuit gespeeld, gebarbecued en gekletst worden. Zelfs een spelletje badminton, jeu de boules of een rustig balletje schieten is mogelijk. En de buren? Die kunnen rustig en ongestoord genieten. Op de veldjes staan hier en daar kleine fruitboompjes die in de heetste dagen voor een beetje schaduw zorgen. De basisplaatsen op het eerste plateau kijken uit op deze mooie velden en kunnen gewoon een praatje maken met de onderburen. Deze plaatsen zijn heel ruim, lekker zonnig en rustig gelegen. De basisplaatsen op het zogenaamde ‘boventerrein’ zijn niet geschikt voor tenten. Dit stuk terrein is glooiend (lees: niet waterpas), maar daarentegen is het uitzicht vanaf dit stukje camping magnifiek. Deze plekken zijn dan ook erg in trek bij kampeerders die speciaal voor de 'Dutch Mountains’ komen.

 • Plaatsnummers:

  6-34, 81-83, 86-89, 91, 92, 141-167

 • Oppervlak:
  90 tot 110 m2
 • Elektriciteit:

  6 Ampère

 • Internet:

  Gratis WiFi

 • Water:

  Op loopafstand

Comfortplaatsen

De comfortplaatsen - of beter gezegd de luxe plaatsen - zijn voorzien van 10 ampère stroom en hebben een eigen watertappunt en afvoer. Deze plaatsen zijn gemiddeld 110-130m2 groot. Sommigen nog zelfs iets groter (de nummers 95 tot en met 100 en 234, 235, 236). De meeste van deze luxe plekken liggen tegen de zuidhelling en hebben naast het prachtig en wijds uitzicht, de gehele dag zon. De auto staat naast het kampeermiddel, met uitzondering van de plaatsen op de autovrije velden op het benedenterrein. Tevens heeft elke plaats een eigen aansluiting voor digitale tv. Natuurlijk beschikt u ook op de comfortplaats ook over gratis WiFi.

De plaatsen 169 tot en met 206 zijn gelegen langs de bosrand en hebben daardoor iets meer beschutting. De plaatsen op het tweede en derde plateau en op het terrasgedeelte van de camping zijn het snelst volgeboekt, mede door het mooie vrije uitzicht over de 'Dutch Mountains'. Voor diegenen die iets minder goed ter been zijn hebben wij ook enkele mooie luxe en zeer ruime plaatsen op het vlakke benedenterrein.

 • Plaatsnummers:

  39-67, 95-140, 191-210 en 211-239

 • Oppervlak:
  110 tot 130 m2
 • Elektriciteit:

  10 Ampère

 • Internet:

  Gratis WiFi

 • Water:

  Eigen water- en afvoerpunt

 • TV:

  Aansluiting voor digitale tv

Campers

Campers zijn van harte welkom! Maar niet al onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers. Het aanbod van plaatsen is daardoor beperkt. Als u met een camper bij ons wilt kamperen, kunt u niet reserveren. Neem voor uw komst telefonisch contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 


© 2021 - Terrassen Camping Osebos - Gulpen Limburg

Website realisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.