Terrassencamping

De terrasvormige ligging tegen een zuid-helling biedt niet alleen beschutting maar ook een prachtig en wijds uitzicht. De veldjes op het benedenterrein zijn in het bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Basisplaatsen

De basisplaatsen zijn onder andere gelegen op de autovrije velden op het zogenaamde benedenterrein (de nummers 9 tot en met 34). Deze velden zijn uitermate geschikt voor de kampeerder die van gezelligheid houdt. Je kampeert op 1 veld met 8 gezinnen; kleine kinderen kunnen goed in de gaten worden gehouden. De velden zijn afgebakend met mooie speelse hegjes en de auto parkeer je tegenover je veldje op de ruime parkeerstrook.

Er kan vrijuit gespeeld, gebarbecued en gekletst worden, zelfs een spelletje badminton, jeu de boules of een rustig balletje schieten is mogelijk. En de buren? Die kunnen rustig en ongestoord genieten. Op de veldjes staan hier en daar kleine fruitboompjes die in de heetste dagen voor een beetje schaduw zorgen. De basisplaatsen op het eerste plateau kijken uit op deze mooie velden en kunnen gewoon een praatje maken met de onderburen. Deze plaatsen zijn heel ruim, lekker zonnig en rustig gelegen. De basisplaatsen op het zogenaamde ‘boventerrein’ zijn niet geschikt voor tenten. Dit stuk terrein is glooiend (lees: niet waterpas) maar daarentegen is het uitzicht vanaf dit stukje camping magnifiek. Deze plekken zijn dan ook erg in trek bij kampeerders die speciaal voor ‘de Dutch Mountains’ komen.

 • Plaatsnummers:

  6-34, 81-83, 86-89, 91, 92, 141-167

 • Oppervlak:
  90 tot 110 m2
 • Elektriciteit:

  6 Ampère

 • Internet:

  gratis Wifi

 • Water:
  op loopafstand

Comfortplaatsen

De comfortplaatsen, of beter gezegd de luxe plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom en hebben een eigen watertappunt en afvoer. Deze plaatsen zijn gemiddeld 110-130m2 groot. Sommigen nog zelfs iets groter (de nummers 95 tot en met 100 en 234, 235, 236). De meeste van deze luxe plekken liggen tegen de zuidhelling en hebben naast het prachtig en wijds uitzicht, de gehele dag zon. De auto staat naast het kampeermiddel. Tevens heeft elke plaats een eigen aansluiting voor digitale tv. Natuurlijk beschikt u ook op de comfortplaats ook over gratis WIFI.

De plaatsen 169 tot en met 206 zijn gelegen langs de bosrand en hebben daardoor iets meer beschutting. De plaatsen op het 2e en 3e plateau en op het terrasgedeelte van de camping zijn het snelst volgeboekt, mede door het mooie vrije uitzicht over de “Dutch Mountains”. Voor diegenen die iets minder goed ter been zijn hebben wij ook enkele mooie luxe plaatsen op het vlakke terrein beneden.

 • Plaatsnummers:

  43-67, 95-140, 191-210 en 211-239

 • Oppervlak:
  110 tot 130 m2
 • Elektriciteit:

  10 Ampère

 • Internet:

  gratis wifi

 • Water:
  eigen water en afvoer
 • TV:
  aansluitng voor digitale tv

Campers

Campers zijn van harte welkom! Maar niet alle onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers. Het aanbod van plaatsen is daardoor beperkt. Als u met een camper bij ons wilt kamperen, kunt u niet vooraf reserveren. Bel ons daarom even voordat u komt.


© 2021 - Terrassen Camping Osebos - Gulpen Limburg

Website realisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.