Terrassencamping

De terrasvormige ligging tegen een zuidhelling biedt niet alleen beschutting, maar ook een prachtig en wijds uitzicht. De veldjes op het benedenterrein zijn in het bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Basisplaatsen

De meeste basisplaatsen zijn gelegen op het zogeheten boventerrein. Deze plaatsen zijn ideaal voor kampeerders die houden van een praatje met de buren en een knusse sfeer. De basisplaatsen zijn voorzien van 6 ampère elektra. Een watertappunt en de sanitaire voorzieningen bevinden zich op loopafstand. De nummers 141 t/m 164 zijn alle hondenvrij. 

De nummers 141 t/m 159 zijn minder tot ongeschikt voor campers en tenten, vanwege het glooiende terrein (lees: niet waterpas). Het uitzicht is hier echter wel magnifiek. Deze plaatsen zijn dan ook erg in trek bij kampeerders die speciaal voor de ‘Dutch Mountains’ komen. De nummers 159 t/m 164 hebben geen vrij uitzicht op het dal vanwege de heggetjes die de kampeerplaatsen van elkaar scheiden.

De basisplaatsen 165 t/m 168 op het boventerrein liggen beschut onder de schaduw van het Osebos. Deze kampeerplaatsen liggen op een veldje waarop vrijuit gespeeld, gebarbecued en gekletst kan worden.


De basisplaatsen op het eerste plateau kijken uit op deze mooie velden en gasten kunnen gewoon een praatje maken met de onderburen. Dit zijn de nummers 1, 6 t/m 8, 81 t/m 83, 86 t/m 89 en 92. De nummers 81 t/m 92 kijken uit op de autovrije velden op het benedenterrein. Gasten die hier kamperen kunnen gezellig een praatje maken met deze onderburen. Deze plaatsen zijn ruim, zonnig en rustig gelegen. Gemiddeld zijn deze plaatsen 16 meter breed en 10 meter diep. De nummers 81 t/m 83 zijn hondenvrij. Plaatsen 6 t/m 8 zijn ideaal voor grote tunneltenten, gasten die hun viervoeters ruimte willen geven of gezinnen die kinderen speelruimte gunnen.

 

 • Plaatsnummers:

  1, 6-8 81-83, 86-89, 92, 141-167

 • Oppervlak:
  90 tot 110 m2
 • Elektriciteit:

  6 Ampère

 • Internet:

  Gratis WiFi

 • Water:

  Op loopafstand

Comfortplaatsen

De comfortplaatsen - of beter gezegd de luxe plaatsen - zijn voorzien van 10 ampère stroom en hebben een eigen watertappunt, afvoer en C.A.I.-aansluiting.

De nummers 19 t/m 67 bevinden zich op het zogeheten benedenterrein. Deze ruime comfortplaatsen op zijn gelegen op de autovrije velden die uitermate geschikt zijn voor de kampeerder die van gezelligheid houdt. Door de vlakke ligging zijn deze plaatsen ook geschikt voor mensen die iets slechter ter been zijn of voor kampeermiddelen die een vlakke ondergrond behoeven zoals campers of tenten. De velden zijn afgebakend met mooie speelse hegjes en tegenover de velden is er een ruime parkeerstrook, zodat uw auto toch in de buurt van de kampeerplaats kan staan. Deze plaatsen zijn gemiddeld 10 meter breed en 11 meter diep. De nummers 39 t/m 67 zijn hondenvrij.

De nummers 95 t/m 109 zijn gelegen op het derde niveau. Deze comfortplaatsen zijn erg ruim en zonnig. De plaatsen 95 t/m 100 hebben zelfs in het vroege voorjaar en late najaar veel zonuren, dus ideaal voor gasten die graag een zonnig plekje willen. Deze nummers zijn gemiddeld 16 meter breed en 10 meter diep. De plaatsen 104 t/m 109 liggen dichter tegen de bosrand aan, wat deze plaatsen een oase van rust maakt. Er komen weinig mensen en verkeer langs, dus ideaal voor gasten die de rust willen opzoeken. Deze nummers zijn gemiddeld 12,5 meter breed en 10 meter diep.

De comfortplaatsen op het terras zijn 113 t/m 122 en 133 t/m 140. Deze plaatsen hebben een prachtig wijds uitzicht over het dal en de gehele dag zon. Deze plaatsen op het terrasgedeelte zijn het snelst volgeboekt, mede door het vrije uitzicht over de ‘Dutch Mountains’. Honden zijn toegestaan op deze plaatsen. De nummers 113 t/m 122 zijn gemiddeld 11,5 meter breed en 11 meter diep. Tussen de nummers 133 t/m 140 staan boompjes die op warme dagen schaduw bieden.

Comfortplaatsen 178 t/m 206 zijn gelegen langs de bosrand. Op een aantal plaatsen staan bomen die zorgen voor beschutting en schaduw op zonnige dagen. De nummers 184 t/m 190 zijn gemiddeld 9 meter breed en 12 meter diep. De nummers 172 t/m 183 zijn gemiddeld 12 meter breed en 10 meter diep. De nummers 191 t/m 199 worden gescheiden door plateauvorming en zijn gemiddeld 8 meter breed en 11 meter diep. U kunt op deze plaatsen uitermate genieten van het prachtige uitzicht over de Dutch Mountains. Plaatsen 200 t/m 206 zijn afwisselend voorzien van bomen, groene begroeiing en hegjes; ideaal voor echte rustliefhebbers en mensen die gesteld zijn op hun privacy. U heeft hier geen vrij uitzicht over het dal. Deze plaatsen zijn gemiddeld 12 meter breed en 10 meter diep. Honden zijn hier toegestaan.

De nummers 207 t/m 234 zijn hondenvrij. Al deze plaatsen hebben een magnifiek uitzicht over de Dutch Mountains, en zijn daarom heel erg gewild onder onze gasten. Hoe hoger het niveau, hoe vrijer het uitzicht is. De loopafstand naar de sanitaire voorzieningen wordt langer naarmate het plateau hoger wordt. Deze comfortplaatsen zijn gemiddeld 12 meter breed en 10 meter diep. De plaatsen 234 t/m 239 zijn zeer ruim (120 m2+) en zitten op hetzelfde niveau als het sanitairgebouw, wat deze plaatsen uitermate geschikt maakt voor gasten die slechter ter been zijn maar des te graag willen genieten van het uitzicht over de “Dutch Mountains”.

 • Plaatsnummers:

  19-67, 95-140, 169-234

 • Oppervlak:
  110 tot 130 m2
 • Elektriciteit:

  10 Ampère

 • Internet:

  Gratis WiFi

 • Water:

  Eigen water- en afvoerpunt

 • TV:

  Aansluiting voor digitale tv

Campers

Campers zijn van harte welkom! Maar niet al onze kampeerplaatsen zijn geschikt voor campers. Het aanbod van plaatsen is daardoor beperkt. Als u met een camper bij ons wilt kamperen, kunt u niet reserveren. Neem voor uw komst telefonisch contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 


© 2023 - Terrassen Camping Osebos - Gulpen Limburg

Website realisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.