Arrangementen

Weekarrangementen 2024

Vanaf € 189,00 per week voor twee personen inclusief toeristenbelasting. Comforttoeslag € 28,00 per week.

  • 29 maart tot 26 april

  • 20 mei tot 6 juli

  • 23 augustus tot 3 november

De weekarrangementen zijn alleen geldig in de bovengenoemde periodes. Wilt u het weekarrangement boeken via de website? Selecteer dan minimaal 7 aaneengesloten nachten en voeg de arrangementskorting toe aan uw reservering. U kunt maximaal zes aaneengesloten weken gebruik maken van het weekarrangement.

Kortingskaarten

Terrassencamping Osebos is aangesloten bij verschillende kampeerorganisaties. U kunt hierdoor gebruik maken van drie soorten kortingskaarten: de ACSI CampingCard, de ANWB Camping Key Card en de BestDeal CampingCard. Uw kortingskaart is geldig in dezelfde periodes als de weekarrangementen. U bent als gast bij het reserveren zelf verantwoordelijk voor het toepassen van de korting. Via de website geeft u dit aan door het selecteren van het 'arrangement met kortingskaart'. Indien u gebruik wenst te maken van de kortingskaart vragen wij u vriendelijk doch dringend om de voorwaarden goed door te nemen. Uw kortingskaart is niet geldig bij een reservering korter dan zeven nachten of in combinatie met het weekarrangement.

© 2023 - Terrassen Camping Osebos - Gulpen Limburg

Website realisatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.